Μενού

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με courier στη διεύθυνση που θα ορίσετε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας εντός επτά εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα θα αποστέλλονται μέσω courier εντός εννέα εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.
Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας.
Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας, η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50 Ευρώ προς όλη την Ελλάδα και 150 Ευρώ προς Ευρώπη.
Το evamarkor.com συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που υποσχεθήκαμε. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης της παράδοσης της παραγγελίας για λόγους που δεν είναι υπαιτιότητα της εταιρείας μας το evamarkor.com δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.
Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.
Τα προϊόντα θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά της παραγγελίας.